BAYI NI !! KAU SUNGGUH KEJAM MANUSIA !!


ASSALAMUALAIKUM..
setelah sekiann lame kyna tak on9 atas kesibukan belajar yang amat sgt di matrik
sori guys..
so bulan ni first time la kyna update k..
heeeee

ok ..hari ni kyna cuma nak cerita pasal baby kt ats yang sgt tak berdosa ni..
sape la manusia laknat yang sanggup buang bayi ni..
tgk btl22..banyak kerengga ..
YA ALLAHH ..first time kyna tgk gmbar ni ..
trus rasa sebak .. ( crying )
betapa STUPID manusia yang buang ni..
agaknya AKAL dia time tu letak mana??
lutut ea??
hurmm !!
apa nak jadi manusia skrg..
manusia akhir zaman..

semoga manusia tu mendapt petunjuk dari yang ESA..
wahai manusia..
kau masih ada peluaang bertaubat ..
ALLAH MAHA PENGAMPUN..

sayang ..
walaupaun dirimu dilahirkan dan dibiarkan mcm gmbr di atas..
ku tahu dirimu menjadi bidadari di syurga nanti :)

p/S - SEMOGA KITA MENGAMBIL IKTIBAR APA YANG BERLAKU :)



TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

5 ulasan:

mrs kayrul berkata...

cianya...kalau nak buang baby pun jangan la letak kat tempat macam tue...mesti seksa baby tue

kyna berkata...

mrs kayrul-yups..sian ...manusia yg tde akl bt mc tu

piko ija berkata...

semoga orang yang melakukan benda nie bertaubat

kyna berkata...

amin....

Ikmal berkata...

Assalam, mereka yg jenis ini bukannya tak ada akal tapi mereka buntu nak cari jalan dah... sehinggakan terjadilah kes mcm nie... tulah lain kali belajr betul2 kumpul duit , nnti terus nikah tak payah lgi ada kes mcm gmbar di atas tu...






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^