FREEDOM FOR ME ^_^

NI BUKAN GAMBAR SEBENAR ..sekadar hiasan

ASSALAMUALAIKUM
WHAZZUP2..
HOW ARE U??
aiiiii speaking2 pulak kyna ni..
rasa nya sudah sekian lama blog ni tdk dihiasi dengan tajuk2 yg MANTOP
hahaaaa..maklumlah bz memanjang je..
kehidupan di matrik banyak meninggalkan kenangan pahit manis bersama
CLASSMATE dan ROOMATE...
sangat bersyukur dapat classmate yang sangat memahami
maybe ada ketikanya bermasam muka dan memendam perasaan
tapi dapat diatasi dengan baik..
sepanjang 1 tahun pengajian di matrikulasi perak
proses pembelajaran sangat ok ler..
ada kuliah ada kelas tutorial dan practical.
aku berada dikelas F1T4B (kuliah F1)
u know??kuliah yang banyak kontroversi oleh LECTURER..
maklumlah lah banyak sangat jejaka dalam tu..hahaa
seronok sangat actually.
hah nak cerita ni rasanya takkan lupa kenangan yg best ni..
stiap kali nak masuk lecture 
kami(asma,azie and me) akan sedaya upaya datang awal untuk merembut tempat
duduk dengan 5jejaka MATRIK di dalam lecture ..
nak tulis nama tu rasanya tak la..sebab xselidik sangat tapi azie ni kaki selidik..
semua cerita bole tau n asma..teman idak la tahu..nanti tanya la dorang tu..hahaa..
agaknya dorang tahuke tak?? ohhh i dont know..hahaa..xoxo
then takkan lupa HANG OUT bersama classmate..
kenangan sebegini takkan dilupakan..haha
thanks guys sebab sambut bufday me and kaka..
maklum lah harijadi kan dekat2..hahaa..
sepanjang semester satu dan dua banyak kenangan yang ta dapt disingkap..
sngat gembira dan lecturer yang baik dan berpandangan jauh(sir naim)
dia la stu2 nya lecturer yang menyedarkan ku erti kehidupan yang sebenar..
dalam hidup ni tak semuanya indah ada juga pahit yang harus ditelan..
berdirinya kita dibumi ni disebabkan kerana ALLAH ..jangan pernah lupakan nya..
umur semakin meningkat .. kita mesti ada main target..
dan skrg target aku adalah untuk menjadi AHLI PERNIAGAAN yang berjaya :)
ohh lupa plak nak tunjuk gambar my CLASSMATE nie..

MY CLASSMATE F1T4



mat2 dan minah2 skema f1t4..hahaa





thank to all my friends,lecturer and my mentor(SEAM)
jasamu amat dikenang
assalamualaikum

moga kenangan ini tersemat dihati buat selama2nya..
good luck guys.. dunia dan akhirat





TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

1 ulasan:

isha addin berkata...

ZAman matrik paling best






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^