Apakah BENDA di BEDAH ?? DOKTOR KEJAM??

SALAM..
haaha...msti korang SUSPEN t
tgk POST TITLE kyna kan??
hahahahahaaaa..
jangan marah yeah
waaaaa..ni mase kyna buat experiment BIOLOGY..
dan kyna hanya gimik sje time pose tu..
bukan kyna yg bedah...hahaaa
waaaa..kyna bukan na jdi DOkTOR ok..
kyna bukan juge calon untuk mjdi doktor ok..haha


TINTONG...
waaa...sempat jugak kyna tngakp gmbar 
dengan cikgu BIOLOGY KYNA
SIR ROSLI
sir kyna ni..kalau dia ajar mcm PELAJAR U..
paham2 je lah..hahaa..
agaknya budak2 biology mmg kna di ajar cmni kot..
perghhhh..memang tak faham..hahaha..
opssss..sori sir..
tak bmksud na MENGATA..hehee...
tapi kyna mmag respect la kt sir ni..sbb kalau
dia crita mmang SEMANGAT
kadang2..buat kelas kyna tkejut..dan ktawa..
hahahahaa..tahun ni tahun akhir kyna sekolah..
sbb NA SPM..so..kena la rajin skit..
hehehehee..

amacam??
ADA gaya na jdi DOKTOR TAK??
hehehe








opssssss...
JANGAN GELI
JANGAN TERMUNTAH OK :)
hehehee...

ok kyna lovetta smpi dsini saja :)
sori erk..lama dah tak update :) 

  



TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

16 ulasan:

Nizam berkata...

teringat balik waktu sekolah dulu.. hehe

IeDa berkata...

good luck!

aLieF si Muncung ManiS berkata...

waahh...teringat alief time sekolah mngh dulu..time tu bedah katak..haha..waahh..kyna nak jadi doctor ke??kalau nak jadi doctor,,jgn lupa tanya alief..kalau kyna nak tahu,alief ni student medic tahun dua USM..hehe..kalau ada apa2 masalah pasal pelajaran,u can ask me..hehe..
hye awak,kalau sudi,awk dtg la jenguk blog saya..kalau awk rasa blog saya best,awk follow la..tapi,kalau awk rasa blog saya tak best,jgn paksa diri nak follow taw..awk follow kalau awk rasa blog alief boleh buat awk tersenyum..thanx awk..selamat berkawan..lepas awk follow,tinggalkan jejak taw..thanx again..alief tunggu awk..huhu..ni link alief..->
ENTRY BARU ALIEF..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..""

ila berkata...

hye..kite p0n de wt cm nie gakk

CERITA SAYA :D berkata...

bestnyer bio! part paling best : bedah katak ! huhuuu :D

Amira Naddia berkata...

dlu mase dlm kelas akk kene wat gak mnde nie gune lab mouse tp xsmpai ati..last2 jd tukang tengok je
nway..ape lagu dlm blog nie ke? best!

kyna berkata...

nizam-hahaha...kmbli ke sekolah jelah :0

kyna berkata...

ieda-haha..tengs

kyna berkata...

alief-wahhhhh..yeke??alamk..kyna ta mnt na jdi dkotr la..hahaha..ok..kyna jgk nti blog awk..

kyna berkata...

ila-haha...we are same lorh

kyna berkata...

cerita saya-hahaa..yeye...part pling best bedah katak la..haha

kyna berkata...

amira-hahaha..btl tu akk..
what??lagu dlm ni??take my heart..artist soko

aLieF si Muncung ManiS berkata...

thanx awak..huuhu

~ diyana nordin ~ berkata...

waaaa.. bkl doktor puan nih ;) heeee

kyna berkata...

alief- :)

kyna berkata...

diyana-hahaha...wow...dktor bsalin??tak mao la..hahaha






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^