kenapa blog kaum HAWA kebanyakan warna PINK ??

assalamualaikum semua..
tajuk kita pada hari ni la jeng jeng jeng..
"kenapa blog kaum hawa berwana pink majoritynya"
hahaaa...ntah la... dulu kyna pun jarang la juga nak guna pink2 ni... geli katanya
skag apa da jadi..kalau boleh semua na warna pink..maybe ni lah takdirnya cakap taksuke tak suke
dan2 skg dah suke pulak..hahaa..
maybe sikap perempuan yang tak dapat di ubah...
sikap lemah lembut penyayang nya yg TULEN gitu..hahaa
kalau korang tak caya tgk la blog2 perempuan yang lain mmg akan ada warna pink..

ini kyna bg sebagai contoh je ok ... CONTOH ..hee



alololo...girl weyhh memang pink..
comel ape..ni lagi kena2 kyna pasang lagu gyiyomi gitu
mmg comel la kome2 hahaaa..
1+1=gyiyomi
2+2=gyiyomi
3+3=gyiyomi
4+4=gyiyomi
5+5=gyiyomi
6+6=gyiyomi

ohhh yeahhh...hahaaaaaaaaaaa
aku tak berapa minat korea ok..
ak cume suke dgr lagu nya..
dan tak kan miss tgk SHOW runningman !
haahaa
opppssssss dah lari dari topik pula..
ok guys..sampai sini..daaaa


KITA SEBAGAI MANUSIA TIDAK LARI DARI MELAKUKAN KESILAPAN..
GUYS KITE KENA LA CUBA PERBAIKI DIRI UNTUK JADI LEBIH BAIK 




TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

8 ulasan:

ezyra daniel berkata...

girls memang ramai yg suka pink..
comel gitu kan haha

Mysara Ab Rahman berkata...

pmpuan mmg sinonim ngan pink...mai pn blog kaler pink..rasa sejuk je mata mmandang..rmi gk blogger pmpuan guna tema pink

Eina Sakinah berkata...

sama laah! blog eina pun pink.. hehe we love pink <3

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ahaakkss.. saya pon terjebak dgn color pink nie... hehehehe

baju, aksesori tab, handbag..semua kalo boleh nak pink.. keh keh...

miza yusof berkata...

ulu miza pun tak suka pink tapi dah berubah. suka jugak dengan warna pink :)

kiki yumi berkata...

haluuu..hyee..salam ramdhan..sy setuju dgn kenyataan itu..hehehe..btw..dh follow u cyg..daaaa..hv a nc day..

http://kikiyumi.blogspot.com/

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata...

hehehehe... sy pnya pn pink...hehehe pink ni comel kot nmpk sweet...

kyna berkata...

u olls semua.. hahahaa.. sep sikit.. kalau girl pink..boy biru kot??hahaha...btw thanks 4comment n supportive :)






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^