BUDAK NI BIAR BETUL?? NAMPAK TAK PERMAINAN DIA DISITU ..AHAAAA


assalamualaikum
selamat malam ..
nampak tak title aku tu ..nampak tak??
nampak tak gambar tu ??dah baca  ??
nampak tak permainan dia??
tgh layan fb td ttbe ada sorang budak ni IM aku..
aku pun reply la ..
mula chating biasa3 je pastu nampak  da permainan dia..hahaaa
aduiii .. knp la sampai na cium pipi aku pula ..
sampai tulis na cium..taw tak terkejut ..
bia betul budak ni..
klaw stakat ckp na cubit2 takpe ni..
nak na cium mana na tak tergelak aku...hahahaaha
kamu ni sabar je la aku melayan nya ...
kalau diikutkan taknak blas taw ..
tpi pikir kesian je layan la im budak ni..
masalah nya sekrang tataw la dia ni lelaki ke perempuan??
nama pun pelik gambar pulak takda ..
semua gambar artis je..hey kamu ni ... PERAHSIA BENAR
menakutkan pun ada juga..seram..
kamu kamu dan kamu..
jangan na gatal sangat...sekali lastik kang lebam kang..
hahhaahhaaaa...hope tu sekadar gurauan ..
hahahaaaaaa... manusia banyak ragamnya rite =='

MACAM2 PERANGAI FACEBOOKERS AKU NISABAR JE LA MELAYANNYA...HAHAHAHAHA..NOBODY IS NOT PERFECT :)


TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

3 ulasan:

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI berkata...

Hahaha.. Stalker tuh.. Tak pun Crush awokk.. hihihi :)

kyna berkata...

wani-hahaaa..taakkan la..seram woo..hahaah

saifudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^