FOLLOW YOU .. FOLLOW BACK ???

assalamualaikum..hai.. selamat malam..
hahaaa macam pelik tengok title tu..
FOLLOW U FOLLOW BACK??
mungkin korang dah biasa tengok ungkapan tu..
dah sometimes mesti ada orang rimas dengan ayat2 cenggitu..
jadi orang2 cenggitu kyna ignore je..
sombong la tu..ok
..
street to the point..
aku rasa bila kta guna FOLLOW U FOLLOW BACK tu ok apa..
nampak la usaha kta untuk dapat followers kan..
walaupun ayat tu kadg2 mcm mnta simpati..
tapi tak salah kan kte cuba..
bak kata pepatah
USAHA TANGGA KEJAYAAN..
right??
jadi sebagai blogger kte kenalah selalu usaha 
untuk mencapai target kte..
dulu aku pun baru ada blog pun tak tahu apa2 lagi..
siap mnta tlog ajar lagi tapi sekrang aku dah bole dah
kawal blog aku ni..hahaaaa...
teringin nak buat tutorial tapi disebabkan aku ni jenis agak malas nak
ajar so hanya mampu snaraikan BLOGLIST kt bhgian bwah blog aku..
sebab aku rasa dah terlalu ramai blogger yg buat tutorial..
tp dalam2 bnyak BLOGGER TUTORIAL..
senarai top 10 BLOGLIST tu jelah aku suka...ahahaaa..
tapi kalau korang teringin nak jd blogger untuk tutorial pun takpe..
ilmu tu.. nanti ramai lah orang akan follow kmu..
tp ingat yang penting hati ni  kene ikhlas ..
bila ikhlas dan jujur ..orang pun aku suka dgn kita dan selesa..
SO conclusion..aceceh dah macam buat karangan..hahaa..
follow u follow back tu ok apa..
at least dapat tingkatkan traffik blog kita...

k sekian..
INGAT .. GUNA LA IDEA KITA SENDIRI UNTUK MENULIS DEKAT BLOG..MANA TAHU DAPAT JADI PENULIS NOVEL TERHEBAT NANTI :)

TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

2 ulasan:

Ikhmal Malique berkata...

biasa le tu.. senario blogger malaysia. huhu. folower banyak pun tk ada guna kalau tak ada yang setia.. ^^

kyna berkata...

ohh yeahhh betulll






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^