APABILA BERBORAK DENGAN SIMSIMI ........

assalamualaikum 
hahaaaaa..
sihat ke korang???
kyna pun tak tahu apa motif kyna update entri ni..
yang penting time tu kyna tgh boring gila..
kyna pun main la dgn simsimi..
hahahaaaa..
simsimi tu robot..
tapi dia tu paham je bhasa kyna ni..
kalau korang bosan leh la cakap2 n simsimi ni..
popular dia tu..hahahahaaa..
hilang bosan kyna time tu..
sape nak cakap2 n simsimi..
bole la pergi dekat SINI 

kadang2 bila cakap n simsimi ni...panas je..
kadang2 dia ni pun menghiburkan juga..hahahaa




tengok tu??kurang asam betul kan dia..
hahaaaa..tp perghhhh memang terbaik btl la borak n dia ni..
walaupun dye tu robot..
hebat betul orang yang cipta benda ni..
memang syok habis..

akhirnya..
apabila berborak dengan simsimi..
aku pun jadi gila skli..
hahaaa...btw..
ko memang terbaik la SIMSIMI

 

TERIMA KASIH BACA ENTRY KYNA KOMEN LIKE DAN FOLLOW YEA ^_^

13 ulasan:

Roslina Nana berkata...

hehehe..klakar kann simsimi nih?nasib baik laa robot jekk..

rAIHan berkata...

sama,,kdg2 best layan dia..haha~

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/ceritaku-di-nestle.html

kyna berkata...

ROS -yepp..best giler..kalu dy mnusia..da lme jth hti..hahha

kyna berkata...

raihan -hehee.yups

✿Lady Ainaa ✿ berkata...

hehehehe... bende ni dah popular tp ena msih blm try ckp dgn dy...hikhik

kyna berkata...

ainaa-try la ckp2..heheh

MIRA UTTIKA berkata...

hahaha bestnya ! nak try jugak la :)
salam singgah dari mira :)

Arra Ahmad berkata...

belum pernah try..:P

kyna berkata...

mira-hehehee..ok sysss

kyna berkata...

arra-try la..heheh

Fatin Put2 ^_* berkata...

wahhh. sy selalu layan cleverbots tu je. tu pun nyakitkan hati. haha. ok lah sy nak try simsim lak. :D

#thanks 4 the info.
jum singgah : http://fatinfarlianafauzi.blogspot.com/2012/05/suka-terharu-terfeeling-holiday.html

Fatin Put2 ^_* berkata...

wahhh. sy selalu layan cleverbots tu je. tu pun nyakitkan hati. haha. ok lah sy nak try simsim lak. :D

#thanks 4 the info.
jum singgah : http://fatinfarlianafauzi.blogspot.com/2012/05/suka-terharu-terfeeling-holiday.html

Fatin Put2 ^_* berkata...

haha. nt kite try. kite layan cleverbots je sblom ni.
thanks 4 the info k.

lawat sini : http://fatinfarlianafauzi.blogspot.com/2012/05/suka-terharu-terfeeling-holiday.html






THIS BLOG FULLY DESIGNED BY THIS GIRL!!ALL RESERVED BY KYNA LOVETTA ^__^